Rena tak och fastigheter, taktvätt takmålning klotter klottersanering fasadtvätt takbehandlingar

Fasadtvätt

Att tänka på inför tvätten 1. Utomhus eldon/kontakter finns på de flesta hus och bör vara IP klassade för utomhusbruk så klart! och vattentäta, men med tiden och slitage kan de bli lite otäta! eftersom vi använder vätska när vi tvättar så kan det hända att vatten tränger in i höljet om det inte är tätt, vilket kan medföra att automat säkringen kan utlösas. Det är ingen fara då det efter några timmar kommer torka upp igen och säkring kan slås på. Har du larm till larm central så kommer de ringa upp dig och påtala detta, meddela då att fasadtvätt utlöst larmet.. Om ni inte är hemma under tvätten och detta skulle ske så klarar sig kyl & frysmat en arbetsdag utan problem! Vi utför inte fasadtvätt om ni är borta på semester.

  • Plast spröjs som är gamla, torra och pulvriga bör monteras bort innan tvätt då pulvret har en tendens att gulna (övergående) av fasadtvättmedel.

  • Fönster, om ni inte är hemma inför tvätten ber vi er se till att alla fönster är helt stängda.

  • Vattenutkastare om ni inte är hemma under tvätt! tänk på att vattenutkastare ska vara fungerande och påslagen för att vi ska kunna utföra fasadtvätten.

  • Underlätta för oss, Om det står utemöbler, stora krukväxter, eller bråte längst fasaden så ber vi er att flytta på dessa innan vi kommer! Kan bli svårt för oss annars då vi jobbar ensamma vid fasadtvätt.

Vi på Rena tak och fasader Mälardalen AB förebygger skador och slitage på er fasad!